Opremanje stana u Novom Pazaru

Broj soba: 4
Kvadratura: 100 m2
Lokacija: Novi Pazar, Srbija

Stan od 100 kvadratnih metara u Novom Pazaru, Srbija, odiše toplinom i modernim dizajnom.

Ulaz vodi do prostranog dnevnog boravka, čiji su zidovi obojeni u nežne tonove, stvarajući miran i prijatan ambijent. Podovi su obloženi parketom koji doprinosi osećaju prostranosti. Dnevna soba je opremljena udobnim i modernim nameštajem. U središtu prostora nalazi se udobna ugaona garnitura Havana, oko koje se nalazi fotelja Parga, kao i Platinum klub stolovi u bojama koje doprinose živopisnosti prostora. Kuhinja, smeštena s desne strane dnevnog boravka, ima elegantan izgled sa modernim kuhinjskim elementima i belim pločicama. Uključuje šporet, rernu, mikrotalasnu pećnicu i frižider, sve uklopljeno u savremeni dizajn.

Trpezarijski sto sa stolicama nalazi se blizu prozora, omogućavajući prirodnu svetlost tokom obroka. Spavaća soba je uređena udobnim krevetom sa mekanim jastucima i pokrivačem koji pruža toplinu. Zidovi su ukrašeni umetničkim delima i postavljen je garderober kako bi se obezbedilo dovoljno prostora za odlaganje odeće i ličnih stvari.

 

 

Kupatilo je moderno i funkcionalno, sa staklenom tuš kabinom i elegantnim umivaonikom sa ormarićem ispod. Ogledalo na zidu dodaje prostoru prostranost. Stan ima balkon koji pruža pogled na okolne zgrade i drveće, što ga čini prijatnim mestom za opuštanje tokom toplijih dana. Za dodatnu udobnost, stan je opremljen podnim grejanjem i klima uređajem.

Ukratko, ovaj stan je spoj udobnosti i stila, stvarajući prostor koji je idealan za život u mirnom delu Novog Pazara.