Opremanje kuće u Novom Pazaru

Broj soba: 5
Kvadratura: 120 m2
Lokacija: Novi Pazar, Srbija

Naša stručna ekipa posvetila se stvaranju prostora koji odiše elegancijom i funkcionalnošću. S 5 soba koje se savršeno prožimaju, pružamo harmoniju i udobnost u svakom kutku vašeg doma.

Posebnu pažnju posvetili smo odabiru nameštaja koji se savršeno uklopio u ovaj moderni ambijent. Naša garnitura Bubble, kombinacija kože i materijala, postala je neizostavan deo stila koji dominira. Sjajno oblikovana, udobna i estetski privlačna, ova garnitura pruža savršenu ravnotežu između elegancije i praktičnosti.

Nismo zaboravili ni spavaće sobe. Francuski ležaj Modus u plišu postao je sinonim za udobnost i stil. Sa sofisticiranim dizajnom, ovaj ležaj ne samo da se savršeno uklapa u prostor, već i pruža izuzetnu podršku za miran san.

Opremanje stanova je umetnost, a mi smo majstori u stvaranju priče o vašem domu. Svaki detalj pažljivo je odabran kako bi odražavao vaš jedinstveni ukus i stil. Naš cilj je da vaš dom postane mesto gde se udobnost sreće s luksuzom, stvarajući prostor koji poziva na opuštanje i uživanje.