Služba za kupce

 

E-mail : info@tahirovic-namestaj.com

Isporuka

Isporuka robe – Nameštaj Tahirović

Mesto isporuke poručene robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije.
Isporuku proizvoda poručenih na sajtu Nameštaj Tahirović vrši kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o. Beograd – D Express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16h, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoća da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki.
Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Rok isporuke
Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.
Okvirni rok isporuke je do 3 radna dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (3 radna dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Preuzimanje pošiljke od strane kupca
Kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o. Beograd – D Express isporučuje pošiljke u periodu od 8 do 17h. Potrebno je da u tom periodu budete dostupni na broju telefona navedenom prilikom kreiranja porudžbine i da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko niste na adresi prilikom prvog pokušaja dostave, kurir će Vas pozvati kako biste dogovorili novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Prilikom preuzimanja pošiljke preporučuje se da vizuelno pregledate paket. Ukoliko primetite da je paket značajno oštećen i posumnjate da je i proizvod oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite putem e-maila na adresu tahirovic-namestaj.com ili pozivom na broj 060-4444444


Plaćanje

Naša kompanija, Nameštaj Tahirović, nudi različite opcije za plaćanje kako biste mogli da izvršite svoju porudžbinu na jednostavan i bezbedan način. Evo nekoliko načina plaćanja koje podržavamo:

  1. Plaćanje pouzećem: Omogućavamo vam da izvršite plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke. Kuriru koji dostavlja robu možete platiti iznos porudžbine u gotovini. Ova opcija je pogodna ukoliko vam više odgovara plaćanje po isporuci.

  2. Plaćanje karticom: Prihvatamo sve glavne kreditne i debitne kartice, uključujući Visa, MasterCard, Maestro i American Express. Prilikom odabira ove opcije, bićete preusmereni na sigurnu plaćačku platformu gde možete uneti podatke svoje kartice i završiti transakciju. Vaše kartične informacije se ne čuvaju na našem serveru radi zaštite vaše privatnosti.

  3. Plaćanje putem elektronskog transfera: Ukoliko preferirate plaćanje putem elektronskog transfera, možete izvršiti uplatu koristeći svoj bankovni račun ili mobilno bankarstvo. Prilikom završetka porudžbine, dobićete informacije o našem računu kako biste mogli izvršiti transfer. Nakon što evidentiramo uplatu, vaša porudžbina će biti procesuirana i spremna za isporuku.

Napomena: Molimo vas da imate u vidu da se roba isporučuje tek nakon uspešne verifikacije plaćanja. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa plaćanjem, možete nas kontaktirati putem e-maila na adresu info@namestajtahirovic.com ili telefonom na broj 060-123-4567. Naš tim će vam rado pružiti dodatne informacije i podršku.

Vaša sigurnost i zadovoljstvo su nam od najveće važnosti, stoga se trudimo da vam omogućimo različite opcije plaćanja kako biste mogli da odaberete onu koja vam najviše odgovara. Zahvaljujemo vam na poverenju koje nam ukazujete prilikom kupovine kod Nameštaj Tahirović.